Vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen, neem contact op met de Helpdesk of gebruik de zoekfunctie. 

Journalisten kunnen contact opnemen met de woordvoerder van de PO-Raad of bellen met 030 - 31 00 933.

Nieuws

De PO-Raad heeft op 2 juli een onderhandelaarsakkoord bereikt met de onderwijsvakbonden over een cao voor het primair onderwijs. Met deze cao is een belangrijke stap gezet op weg naar modernisering van de arbeidsvoorwaarden. De nieuwe CAO PO 2014-2015 loopt van 1 juli 2014 tot en met 30 juni 2015. Op 1 september 2014 stijgen de salarissen met 1,2%.
Om intern begeleiders, schooldirecteuren en directeuren/coördinatoren van samenwerkingsverbanden goed te informeren over het ontwikkelingsperspectief in het basisonderwijs, organiseert de PO-Raad dit najaar twee regionale bijeenkomsten. U kunt zich nu aanmelden voor deze bijeenkomst.

Scholen kunnen sinds 21 juli op www.scholenopdekaart.nl hun eindresultaten 2014 publiceren, op basis van de voorlopige cijfers.

Het kantoor van de PO-Raad is dit jaar gesloten van 28 juli tot en met 10 augustus. Vanaf maandag 11 augustus zijn we weer bereikbaar en kunt u ons bezoeken in het nieuwe kantoor op Aidadreef 4 in Utrecht.

Met grote verslagenheid heeft de PO-Raad vernomen dat Tamara Ernst, medewerker van de Onderwijsagenda Sport, Bewegen en een Gezonde Leefstijl, aan boord was van het vliegtuig van Malaysia Airlines dat donderdag is verongelukt in Oekraïne.

Pagina's