U bent hier

Vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen, neem contact op met de Helpdesk of gebruik de zoekfunctie. 

Journalisten kunnen contact opnemen met de woordvoerder van de PO-Raad of bellen met 030 - 31 00 933.

Verenigingsnieuws

Trefwoorden: 
De PO-Raad verhuist de komende dagen van de Varrolaan naar de Aidadreef 4 in Utrecht. Daar zal de PO-Raad samen met de VO-raad en Schoolinfo in één pand komen. In verband met de verhuizing zijn wij vrijdag 18 juli niet goed bereikbaar per e-mail en telefoon.

Rinda dBRinda den Besten, voorzitter van de PO-Raad, blikt kort terug op de afgelopen periode en kijkt alvast vooruit naar het nieuwe schooljaar. ,,De afgelopen weken waren buitengewoon succesvol.''

Simone Walvisch

Het is gelukt. We hebben samen met de bonden een onderhandelaarsakkoord gesloten voor een nieuwe cao. Het was een langdurig proces, maar nu ligt er een document dat ‘een eerste stap’ kan worden genoemd.

visuele notulenDe PO-Raad kijkt terug op een succesvol congres Bevlogen Besturen - Om de leerling. Wilt u nog eens nalezen wat er op 5 en 6 juni allemaal is gezegd en is gebeurd? Of was u niet bij het congres maar bent u wel nieuwsgierig naar wat deze dagen hebben opgeleverd? Deze visuele notulen – met interviews met de sprekers, bezoekers, speeches en foto’s – en bieden u informatie waar u later ook nog iets aan heeft.
De PO-Raad heeft op 2 juli een onderhandelaarsakkoord bereikt met de onderwijsvakbonden over een cao voor het primair onderwijs. Met deze cao is een belangrijke stap gezet op weg naar modernisering van de arbeidsvoorwaarden. De nieuwe CAO PO 2014-2015 loopt van 1 juli 2014 tot en met 30 juni 2015. Op 1 september 2014 stijgen de salarissen met 1,2%.

Pagina's