U bent hier

Vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen, neem contact op met de Helpdesk of gebruik de zoekfunctie. 

Journalisten kunnen contact opnemen met de woordvoerder van de PO-Raad of bellen met 030 - 31 00 933.

Verenigingsnieuws

Trefwoorden: 

Het kantoor van de PO-Raad is dit jaar gesloten van 28 juli tot en met 10 augustus. Vanaf maandag 11 augustus zijn we weer bereikbaar en kunt u ons bezoeken in het nieuwe kantoor op Aidadreef 4 in Utrecht.

De PO-Raad verhuist de komende dagen van de Varrolaan naar de Aidadreef 4 in Utrecht. Daar zal de PO-Raad samen met de VO-raad en Schoolinfo in één pand komen. In verband met de verhuizing zijn wij vrijdag 18 juli niet goed bereikbaar per e-mail en telefoon.

Rinda dBRinda den Besten, voorzitter van de PO-Raad, blikt kort terug op de afgelopen periode en kijkt alvast vooruit naar het nieuwe schooljaar. ,,De afgelopen weken waren buitengewoon succesvol.''

Simone Walvisch

Het is gelukt. We hebben samen met de bonden een onderhandelaarsakkoord gesloten voor een nieuwe cao. Het was een langdurig proces, maar nu ligt er een document dat ‘een eerste stap’ kan worden genoemd.

visuele notulenDe PO-Raad kijkt terug op een succesvol congres Bevlogen Besturen - Om de leerling. Wilt u nog eens nalezen wat er op 5 en 6 juni allemaal is gezegd en is gebeurd? Of was u niet bij het congres maar bent u wel nieuwsgierig naar wat deze dagen hebben opgeleverd? Deze visuele notulen – met interviews met de sprekers, bezoekers, speeches en foto’s – en bieden u informatie waar u later ook nog iets aan heeft.

Pagina's