U bent hier

Vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen, neem contact op met de Helpdesk of gebruik de zoekfunctie. 

Journalisten kunnen contact opnemen met de woordvoerder van de PO-Raad of bellen met 030 - 31 00 933.

Verenigingsnieuws

Trefwoorden: 
Wat kan het onderwijs met alle kennis over het brein? Op 27 november organiseert de PO-Raad hierover een conferentie: de BreinStorm. Meld u snel aan!
Op 27 november houdt de PO-Raad haar Algemene Ledenvergadering. Leden van de PO-Raad kunnen zich hiervoor nu inschrijven.

Het negenkoppige Algemeen Bestuur van de PO-Raad bestaat uit leden van de PO-Raad en verbindt de vereniging zo met haar leden. Maar wie zijn de AB-leden en wat hopen zij met hun vereniging te bereiken? In verschillende interviews stellen zij zich dit schooljaar om de beurt voor. Joan van Zomeren, Lid College van Bestuur bij Stichting INNOVO in Zuid-en Midden-Limburg: ,,We kunnen nog meer onze grenzen opzoeken.''

In de neurowetenschap wordt steeds meer bekend over de werking van het brein, het functioneren van de leerling. Daarmee komt er nieuwe kennis bovendrijven over onder meer talentontwikkeling en leren. Maar hoe vertalen we deze naar de onderwijspraktijk? En hoe kunt u als bestuurder deze inzichten benutten om de kwaliteit van het onderwijs te blijven verbeteren? Dit zal het onderwerp van gesprek zijn tijdens de breinconferentie die de PO-Raad op 27 november – aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering (ALV) - organiseert.
Als gevolg van het vertrek van Loek van der Kroon uit de permanente werving- en selectiecommissie is er een vacature binnen de commissie ontstaan. De PO-Raad zoekt daarom een nieuw commissielid. Bestuurders die geïnteresseerd zijn in deze functie, kunnen dat tot en met woensdag 8 oktober aanstaande kenbaar maken.

Pagina's