Vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen, neem contact op met de Helpdesk of gebruik de zoekfunctie. 

Journalisten kunnen contact opnemen met de woordvoerder van de PO-Raad of bellen met 030 - 31 00 933.

Onderwijscafé

Hoe kunnen we anticiperen op de bevolkingskrimp in sommige regio’s? Hoe behouden we onderwijskwaliteit en geven we samenwerking vorm? In het debat tijdens Onderwijspoort KRIMP, dat de VO-raad samen met de PO-Raad en de AVS woensdag 2 april organiseerde, zijn schoolleiders, besturen en overheden het over één ding eens: de urgentie is hoog.
donderdag 27 maart 2014
Vereniging

Het onderwijscafé over pesten, een initiatief van de PO-Raad, VO-raad en AVS op 10 april was drukbezocht door zo'n tachtig deskundigen, Kamerleden, schoolleiders en andere geïnteresseerden.

In het Onderwijscafé in Den Haag werden deskundigen, Kamerleden en onderwijsorganisaties het over een ding eens: Pesten moet worden aangepakt. Maar hoe? Daarover verschilden de meningen. Dat pesten van alle tijden is, is in ieder geval geen reden om er dan maar niets aan te doen, aldus Rinda den Besten, voorzitter van de PO-Raad. Het Onderwijscafé is een initiatief van PO-Raad, VO-raad en AVS.

Deelnemers aan het Onderwijscafé van 14 november vonden ruimte en vertrouwen voor scholen en schoolbesturen het belangrijkste onderwerp om te bespreken met het nieuwe kabinet.

woensdag 14 november 2012
Projecten

17.00 – 18.30 uur (ontvangst vanaf 16.30 uur)
Studio Dudok, Hofweg 1a Den Haag

Met het oog op de verkiezingen wordt tijdens het Onderwijscafé op 31 mei in Nieuwspoort, Den Haag een debat gevoerd over de speerpunten voor het primair en voortgezet onderwijs.

donderdag 31 mei 2012

PO-Raad, VO-raad en AVS organiseren op donderdag 31 mei 2012 om 16.30 uur een Onderwijscafé met het thema: 'Verkiezingen 2012:

PO-Raad, VO-raad en AVS organiseren op donderdag 31 mei 2012 om 16.30 uur een Onderwijscafé met het thema: 'Verkiezingen 2012 -

Pagina's

Subscribe to RSS - Onderwijscafé